Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

KOPAJKOŠARA – PUT DO SREDINE JULA

Prilazni put od regionalnog pravca Svrljig-Sokobanja, do sela Kopajkošara, biće završen o roku-do sredine jula. Ovo je izjavio predsednik opštine Svrljig Milija Miletić prilikom obilaska trase na kojoj se radi punom parom. Sa predsednikom Miletićem trasu su obišli načelnik Opštinske uprave Zdravko Krstić I direktor Direkcije za izgradnju Svrljiga ing. Ivan Božinović.

Stiglo se do sela Kopajkošara

-Siguran sam da  će mo održati obećanje dato žiteljima Kopajkošare. Uprkos kišnom periodu koji je malo usporio zemljane radove, graditelji uspevaju da nadoknade propušteno I trenutno sve ide po predvidjenoj dinamici. Verujem da će asfaltna traka, do sela pa I kroz selo,biti postavljena do sredine jula,rekao je predsednik Miletić.

Asfaltni, prilazni put se gradi u dužini od oko jednog I po kilometra I finasira se iz opštinske kase preko Direkcije za izgradnju Svrljiga. Medjutim, na predlog predsednika Miletić, prvih 200-300 metara ranije asfaltiranih nije razarano radi ponovne gradnje. Ta deonica je očišćena –  biće iskrpljene updarne rupe I presvučeno novimn slojem asfalta a za toliku dužinu biće nastavljena traka kroz selo tako da će žitelji Kopajkošare dobiti I više nego što su očekivali.

 

Најновије на порталу Општине Сврљиг