Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

POMOĆ MINISTARSTVA SPORTA

/ Beograd  4.jul 2011.godine/  Koordinator Kancelarije za mlade u  Svrljigu Marko Mladenović  i predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, razgovarali su u Beogradu u Ministarstvu za sport o podršci i pomoći ove institucije mladima Svrljiga.

Sa skupa za mlade talente

Oni su se sastali najpre sa šefom Odseka za saradnju sa mladima Zoricom  Labudović gde su dobili čvrsta uveravanja za finasijsku pomoć u izradi Loklanog akcionog plana za mlade Svrljiga.

Ministarka Samardžić sa predsednikom Miletićem

Razgovaralo se i povodom konkursa za finasiranje Akcije za promovisanje omladinskog aktivizma gde bi mladi Svrljiga imali šansu da apliciraju za sredstva u visini do 250 000 dinara.

Potom u prisustvu ministarke za sport Snežane Samardžić-Marković, Marko Mladenović na skupu Fonda za mlade talente, gde je jedan od četiri kandidata, potpisao je ugovor za apliciranje finasiranja postdiplomskih studija sa Pireus bankom.

Labudović – Miletić Labudović – Miletić

Predsednik Miletić je iskoristio priliku da razgovara sa ministarkom Samardžić o pomoći za izgradnju sportskih terena u Svrljigu- za tenis i košarku kao i finasiranje nabavke sportske opreme za svrljiške takmičare. Ocenjuje se da Svrljig ima realne šanse za ostvarenja ovog projekta.

 

Најновије на порталу Општине Сврљиг