Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Изабран нови председник Општине Сврљиг

На данашњој, 16. Седници Скупштине Општине Сврљиг, уместо Милије Милетића, који је поднео оставку, председник СО Сврљиг Јелена Трифуновић изабрана је за новог председника Општине Сврљиг.

odbornici

Седница СО Сврљиг почела је усвајањем записника са претходне седнице, а потом доношењем решења о констатовању престанка мандата председнику Општине Сврљиг, заменику председника Општине Сврљиг, члановима Општинског већа.

На место председника Општине Сврљиг, уместо Милије Милетића, који ће у наредном периоду седети у посланичкој клупи, постављена је председница СО Сврљиг, Јелена Трифуновић.

Nesa

За председника Скупштине општине Сврљиг изабран је Небојша Антонијевић, пољорпивредник из села Бурдимо.

Natasa

За заменика председника Скупштине општине Сврљиг изабрана је Наташа Ивковић, дипл. правник из Сврљига.

За чланове општинског већа изабрани су: Томислав Васић, Иван Благојевић, Боривоје Петковић, Ива Антић

Иначе, Милија Милетић од данас је одборник у локалном парламенту.

До краја, на данашњој исцрпној седници Скупштине усвојене су следеће тачке дневног реда: Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Сврљиг за 2014. године, Предлог Одлуке о укидању Фонда за солидарну стамбену изградњу, усвојен је и Предлог Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности у општини Сврљиг за период од 2014. – 2018. године, Предлог решења о усвајању Извештаја о раду Општинске управе, Предлог решења о усвајању Извештаја о раду ЈП “Дирекције за изградњу Сврљига“ за 2013. годину, Предлог решења о одређивању начелника општинске управе општине Сврљиг за оверу обрасца ЗИП-1 у јавним предузећима чији је оснивач СО Сврљиг и Предлог одлуке о додели општинских јавних признања.

Најновије на порталу Општине Сврљиг