Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Састанак у Министарству за државну управу и локалну самоуправу

Боља сарадња и развој сврљишке општине у економском погледу био је повод састанка представника Министарства за државну управу и локалну самоуправу са председницом општине Сврљиг, Јеленом Трифуновић, и народним послаником, Милијом Милетићем, који је одржан средином прошле недеље.

Повољнији пословни и економски амбијент и активирање привредних капацитета општине Сврљиг  биле су теме прошлонедељног састанка помоћника министра за државну управу и локалну самоуправу Саше Могића са председницом општине Сврљиг, Јеленом Трифуновић, и народним послаником, Милијом Милетићем.

– Помоћнику смо предочили горуће проблеме наше општине и затражили најпре логистичку подршку. Добили смо уверење да ће министарка Кори Удовички одржати састанак са представницима Сврљига, како би се директно упознала са свим потешкоћама, истакао је народни посланик Милија Милетић.

Председница општине Сврљиг истиче да је сада повољан тренутак да Сврљиг крене напред и кроз разне пројекте и подршку појединих министарстава, те уз координацију и помоћ народног посланика Милије Милетића створи бољу привредну климу у општини.

Из министарства поручују да ће се што пре створити услови да представници Сврљига о горућим проблемима разговарају и са министарком Кори Удовички.

Најновије на порталу Општине Сврљиг