Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Одржана 20-та седница СО Сврљиг

У петак, 12. септембра, одржана је 20-та редовна седница СО Сврљиг којом је председавао Небојша Антонијевић.

На овој седници усвојене су тачке дневног реда: Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке буџета општине Сврљиг за 2014. годину, Предлог решења о усвајању извештаја о извршењу Одлуке о буџету општине Сврљиг за период јануар-јун 2014. године, Статут општине Сврљиг-пречишћени текст, Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку о измени Статута јавног предузећа ’’Дирекција за изградњу Сврљига’’, Предлог Одлуке о формирању јединица цивилне заштите опште намене општине Сврљиг, Предлог Решења о давању сагласности на измену и проширење ценовника одржавања чистоће, зеленила, гробаља, локалних и некатегорисаних путева број 619/1 од 15.4.2014. године, Предлог Решења о давању сагласности на другу измену и допуну Програма пословања Јавног комуналног стамбеног предузећа ’’Сврљиг’’ Сврљиг за 2014. годину, Предлог Решења о измени Решења и образовања комисије за вођење поступка и доношења решења по захтеву за враћање земљишта, Предлог Решења о разрешењу чланова Школског одбора средње стручне школе ’’Душан Тривунац Драгош’’, Предлог Решења о именовању чланова Школског одбора средње стручне школе ’’Душан Тривунац Драгош’’, Извештај анкетног одбора за преиспитивање начина коришћења новчаних средстава додељених приватним предузетницима на територији општине Сврљиг из Републичког фонда за развој, Националне службе за запошљавање и СИЕПА-е, Одборнича питања и одговори.

Дневни ред је допуњен следећим тачкама дневног реда: Предлог одлуке о измени Одлуке о начелима комасације у делу катастарске општине Плужина, Општина Сврљиг, Предлог одлуке о давању сагласности о преносу возила без накнаде, Предлог Одлуке о предлогу Влади Републике Србије да донесе Одлуку о преносу права својине за јавно грађевинско земљиште из јавне својине Републике Србије, корисника ЈП ’’Путеви Србије’’ Београд у јавну својину општине Сврљиг, Предлог решења о разрешењу ЈП ’’Дирекција за изградњу Сврљига’’ и Предлог решења о именовању в.д. директора ЈП ’’Дирекције за изградњу Сврљига’’.
Иначе, за директора ЈП ’’Дирекције за изградњу Сврљига’’ уместо досадашњег директора Бранислава Михајловића, именован је Добривоје Стојановић, радник овог Предузећа.

Уместо Саше Ђорђевића, Душице Арсић, Горана Радојковића, Ивана Ивковића, Војкана Митића, Лозице Манојловић, Миленка Томића, Снежане Марковић и Јована Ђорђевића за нове чланове Школског одбора ССШ ’’Душан Тривунац Драгош’’ именовани су Миланче Стаменковић, Данијела Давидовић, Данијела Радовановић, Миле Милутиновић, Војкан Митић, Иван Ивковић, Јулија Марковић, Милош Михајловић и Јелена Аксентијевић.

Најновије на порталу Општине Сврљиг