Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Стигла нова радна машина

За потребе одржавања путева који су у надлежности ЈКСП “Сврљиг“ ово предузеће је свој возни парк обновило новом машином са прикључцима – комбинирком.

Поводом тога Предузеће су обишли председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић и народни посланик Милија Милетић.

Након спроведене јавне набавке “Катапилар ровокопач-утоваривач“ марке ЦАТ 434ф са пратећим прикључцима: кашика, чекић и фреза за асфалт, даска за снег, профилна кашика и трапезоидна кашика плаћен је 11.636.661 динара.

ЈКСП “Сврљиг“ Сврљиг је од Скупштина општине Сврљиг, на једној од предходних седница, добило сагласност да купи машину “Катапилар ровокопач-утоваривач“, уз образложење да ће комуналац са овом машином моћи да ефикасније и боље моћи да обавља поверене послове.

– Овом предузећу је поверено летње и зимско одржавање путева, обзиром да иде зима општина Сврљиг је мора спремно дочекати, поручила је данас председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић.

Председница општине је рекла да ЈКСП “Сврљиг“ не сме да заборави основну сврху и циљ због кога је основано, а то је да град редовно одржава и снабдева водом, као и да се брине о чистоћи и хигијени у граду.

Директор ЈКСП “Сврљиг“ Игор Давидовић обећао је да ће до краја Октобра месеца бити извршени сви запланирани радови, те да ће ова машина знатно у томе помоћи.

Најновије на порталу Општине Сврљиг