Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Сврљижани успешни на многим манифестацијама

Протекле недеље председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић угостила Сврљижане који су учествовали на манифестацијама “Дани банице“, “Војвођански дани“ и “Златне руке“.

Вредно је истаћи да су Сврљижани, као и предходних година, на овим манифестацијама остварили одличне резултате, презентовали општину Сврљиг на најбољи могући начин и освојили значајна признања.

Тако је Севдија Ивковић на осмом по реду такмичењу у спремању зимнице – на манифестацији “Златне руке“ освојила златну медаљу спремивши нај зимницу у 2014. години. Севдија је имала и најбоље аранжирани сто на манфестацији “Дани банице“ за шта је награђена дипломом.

На манифестацији “Војвођански дани“ која се ове године одржала по 14-ти пут у Будимпешти, за народне рукотворине, традиционалне везове, природне производе и др. награђени су представници удружења “Горска Вила“ – Стефановић Емина, Јовановић Марина, Јовановић Саша, Јевтић Далибор и Васић Аница.

“У име општине Сврљиг честитам вам на свим освојеним наградама. Драго ми је што је већ постала традиција да у Сврљиг доносите пехаре, медаље, дипломе, захвалнице, добре утиске и нове идеје“, поручила је председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић и додала да је ово заиста добар пример презентовања једне мале општине.

Најновије на порталу Општине Сврљиг