Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Нови школски тоалети у ОШ “Добрила Стамболић“

Председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић обишла је јуче завршне радове на реновирању тоалета у основној школи “Добрила Стамболић“.

За нешто мање од годину и по дана реновирано је 14  тоалета, реконструисан је и комплетни део одвода канализације који је дотрајао. Такође, поред текућих поправки замењена је и столарија, па сада тоалети имају нови, потпуно нови изглед.

Општина Сврљиг ће и даље помагати ОШ “Добрила Стамболић“ и дати подршку реализацији свих корисних идеја које имају, све у циљу побољшања услова за рад и учење наших најмлађих суграђана. Има још доста тога да се уради, али са пролећа крећу нови радови, поручила је председница општине Јелена Трифуновић.

Саша Голубовић, директор ове Установе искористио је прилику и захвалио се Локалној самоуправи на пруженој помоћи у сваком погледу.

Тренутно се изводе радови на реновирању четири тоалета и то ће бити завршено за неких двадесетак дана. С пролећа покрећемо поступке за изграду ограде око школе и бетонирање платоа, рекао је Голубовић.

Најновије на порталу Општине Сврљиг