Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Састанак са директорима

Председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић одржала је други овогодишњи састанак са директорима јавних предузећа и установа које послују на територији општине.

На почетку састанка директор Дома здравља Драган Будимовић упознао је колеге са активностима у овој здравственој установи. Он је том приликом рекао да је почетком године, тачније 1. јануара, сврљишки Дом здравља почео са увођењем електронских здравствених картона, па се из тог разлога спорије одвијају процеси прегледа пацијената.

В.Д. Директор ЈП Дирекције за изградњу Сврљига Добривоје Стојановић каже да су у току радови на изради урбанистичких пројеката, као и да је до сада расписано 5 јавних набавки на Порталу.

Такође, Стојановић је најавио и почетак договора са месним заједницама које ће ове године учествовати у акцији “Динар на четири динара“ коју спроводе општина и Дирекција, а односи се на изградњу инфраструктуре.

У осталим установама и предузећима стање је редовно, а своје извештаје у наставку састанка поднели су: Игор Давидовић ЈКСП “Сврљиг“, Зоран Гавриловић “Центар за туризам, културу и спорт“, Лела Митић “С.Ш. Душан Тривунац Драгош“, Дејан Милетић “П.У. Полетарац“, Стеван Стојановић “Црвени крст Сврљиг“, Весна Недељковић “Центар за социјални рад“.

Најновије на порталу Општине Сврљиг