Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Сарадња са италијанским ловцима

Јуче је у канцеларији председнице општине Сврљиг одржан састанак представника ловачког удружења „Др Миленко Хаџић“ из Сврљига и организације ловаца из Италије.

Повод састанка био је потписивање петогодишњег протокола о сарадњи који је у име сврљишког ловачког удружења „Др Миленко Хаџић“ потписао председник удружења Златимир Рашић, а у име италијанске организације ловаца Иван Барћела, уједно представник компаније за производњу зелене салате “Понти натура“.

Председница општине Сврљиг каже да потписивање овог протокола Сврљигу може допринети доста у економском напретку и развоју ловног и сеоског туризма.

Народни посланик Милија Милетић поручио је да ће о идејама и плановима упознати и премијера Владе Републике Србије и Народну скупштину, имајући у виду да је ово прилика да поред развоја ловног и сеоског туризма дође и до конкретних инвестиција у привреди отварањем огранка компаније “Понти натура“ у Сврљигу.


Председник Ловачког удружења из Сврљига Златимир Рашић поручио је да ће сарадња са ловцима из Италије бити још боља у наредном периоду.

Најновије на порталу Општине Сврљиг