Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Састанак са представницима Електродистрибуције

Председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић и народни посланик Милија Милетић протеклог викенда, у просторијама ЕД Сврљиг, састали су се са директором ПД “Југоисток“ Дарком Булатовићем, директором дирекције за планирање и инвестиције “Југоисток“ Владимиром Љубићем и шефом испоставе електродристрибуције у Сврљигу Миодрагом Виденовићем.

Састанак са темом замена стубова на територији општине Сврљиг иницирао је народни посланик Милија Милетић, на основу договора који је постигнут средином јуна 2015. године којим је прецизирано да се изврши замена 1000 електричних стубова на територији сврљишке општине, који су били угрожени током прошле зиме када је Сврљиг захватило велико невреме.

Инсистирам да се сви договорени послови заврше до краја године како би смо сигурни ушли у 2016. годину. Састанку је присуствовао и директор “Југоистока“ Дарко Булатовић и лично сам га упознао са проблемом, и апеловао да се што пре реши, рекао је Милетић.

Председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић инсистирала је да се расвета реши у свим деловима Сврљига, да се осветли свако село, махала и свака мрачна улица на територији сврљишке општине.

Сврљижани су уредне платише и заслужују квалитетну услугу од стране електродистрибуције, поручила је председница општине Јелена Трифуновић.

На крају договорено је да се интензивније ради на замени стубова како би се сви послови обавили у року и на време.

Најновије на порталу Општине Сврљиг