Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Уређење сеоских путева

Мештани махале Баира у Попшици добили су асфлатирани прилазни пут у дужини 350 метара.

Тим поводом завршне радове обишли су и са мештанима Попшице разговарали председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић и народни посланик Милија Милетић.

До саме махале пут није у најбољем стању. Наредне године нас очекује уређење и тог прилазног пута, као и уређење осталих засеока у Попшици, каже Јелена Трифуновић.

Она истиче да је Попшица веома битно село на географској мапи општине Сврљиг, пре свега због природних лепота, базена са термалном водом и добрим и гостопримљивим људима који ту живе.

Без обзира на то што је Сврљиг добио новоизграђени купалишни комплекс, ми нећемо заборавити да Попшица има природни базен са лековитом водом, то је само један велики плус и светла тачка на туристичкој мапи Сврљига, каже Трифуновићева.

Мештани овог насеља истичу да су задовољни сарадњом села и општине и најављују да ће и даље подржавати акције које спроводи општина Сврљиг, а које се тичу сарадње на изградњи села.

Народни посланик Милија Милетић каже да ће општина Сврљиг радити на промовисању својих села, здраве околине, хране и природних лепота.

Најновије на порталу Општине Сврљиг