Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Одржана 11. седница Општинског већа

У понедељак, 19. септембра, одржана је једанаеста седница Општиснког већа општине Сврљиг којом је председавао заменик председнице општине и Општинског већа Градимир Милосављевић.

Након усвајања записника са претходне седнице, већници су усвојили Решење о употреби средстава текуће буџетске резерве –  Ј.П. ‚‚Дирекција за изградњу Сврљига“.

opstinsko-vece-svrljig

Средствима у износу од два милиона динара финансираће се истражни радови и изградња бунара за побољшање водоснабдевања у селу Драјинац.

Потом, усвојена је тачка Решење о употреби средстава текуће буџетске резерве – Општинске управе, известилац и по овој тачки била је шефица Одсека за буџет и финансије Марина Савић.

У наставку усвојене су још две тачке по којима је била известилац начелница Општинске управе Дејана Митић, Решење о давању сагласности на Правилник о унутрашњој организацији и систематизацији радних места у Општинској управи општине Сврљиг и Решење о утврђивању предлога Одлуке о измени и допуни одлуке о прибављању, коришћењу, управљању и располагању стварима у својини општине Сврљиг.

Најновије на порталу Општине Сврљиг