Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Ускоро парк у новом руху

Поводом иницијативе у оквиру акције ‚‚Дан отворених врата“ ових дана помоћник председнице општине Сврљиг Мирослав Марковић са представницима ЈП ‚‚Дирекција за изградњу Сврљига“ обишао је градски парк, а све у циљу анализе стања у ком се парк тренутно налази и сагледавању могућности за његово осавремењавање и преуређење.

Miroslav Marković i Sreten Stevanović

Идеја је да се у наредном периоду, у складу са могућностима Локалне самоуправе, издвоје одређена средства за освежавање паркосвског садржаја за најмлађе суграђане, од преуређења постојећих мобилијара и набавке нових, до додатних поплочавања стаза и замене, односно рестаурације клупа за седење и одмор.

Staza koja će biti preuređena

Сматрам да би у будућности више пажње требало да се посвети градском парку. С обзиром да је ово место где највише времена проводе родитељи са малом децом, као и сви остали наши суграђани, желимо да уложимо напоре да деци омогућимо лепшу и разноврснију забаву, а осталим суграђанима обезбедимо место за свакодневне изласке, одмор и рекреацију, поручио је Мирослав Марковић.

По речима Марковића парк би требао да добије једну чесму са пијаћом водом,  додатно да се осветли, али све то тек након постављења видео надзора.

Најновије на порталу Општине Сврљиг