Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

У августу други Сајам намештаја и текстила југоисточне Србије

Други Сајам намештаја и текстила југоисточне Србије биће одржан у оквиру привредно-туристичке и културне манифестације Белмужијада 2017.

Поводом тога, данас је у сали Скупштине општине Сврљиг одржан састанак Организационог одбора Сајма којем су, поред председнице Јелене Трифуновић и народног посланика Милије Милетића, присуствовали и представници текстилних и дрвно-прерађивачких фирми које послују на територији општине Сврљиг.

Народни посланик Милија Милетић је истакао да је ове године идеја да се поред намештаја, презентује и текстилни програм, имајући у виду да је општина Сврљиг препопзнатљива и по великом броју конфекцијских, али дрвно-прерађивачких фирми.

Идеја је да наши привредници прикажу широк асортиман својих производа и да понуде оно најбоље из својих фабрика. Промоција има за циљ и стварање повољне пословне климе и остваривање нових пословних контаката, рекао је Милетић.

По свему судећи, Сајам ће као и прошле године бити одржан у балон сали, а посетиоци “Белмужијаде“ моћи ће током сва три дана да посете 2. Сајам намештаја и текстила југоисточне Србије. 

Најновије на порталу Општине Сврљиг