Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Хуманитарна Фондација Принцезе Катарине донирала рачунарску опрему Општини Сврљиг

Хуманитарна Фондација Принцезе Катарине за Основну школу ,,Добрила Стамболић“, Средњу школу ,,Душан Тривунац Драгош“, Удружењу грађана ,,Заједно до светлости“ и Удружењу пензионера из Сврљига обезбедила је по један рачунар у виду донације.

Донацију су данас у канцеларији председнице општине примили директорка Средње школе Лела Митић, директор Основне школе Саша Голубовић, представници УГ ,,Заједно до светлости“ Татјана Лазаревић и Нинослав Ранђеловић и Миленко Петровић испред Удружења пензионера.

Част ми је што у име Фонадације могу да Општини Сврљиг уручим скромну донацију у виду рачунарске опреме. Захваљујем на изузетној сарадњи народном посланику Милији Милетићу и председници општине Јелене Трифуновић и њиховим сарадницима. Драго ми је што ће рачунарска опрема помоћи ученицима ових школа, али и удружењима, рекао је Бранко Живадиновић, представник Фондације.

Живадиновић је изразио надање да ће Фондација у наредном периоду моћи да обезбеди једно комби возило за превоз деце са специјалним потребама.

Народни посланик Милија Милетић захвалио је на донацији Фондацији Принцезе Катарине и поручио да очекује још већу сарадњу у предстојећем периоду.

Битно је да радимо у интересу свих људи на југоистоку Србије. Искрено се надам да ће се наша сарадња наставити и да ћемо још више заједнички помагати људима на локалу, првенствено у овом делу Србије, рекао је Милетић.

Најновије на порталу Општине Сврљиг