Хуманитарна Фондација Принцезе Катарине донирала рачунарску опрему Општини Сврљиг

Хуманитарна Фондација Принцезе Катарине за Основну школу ,,Добрила Стамболић“, Средњу школу ,,Душан Тривунац Драгош“, Удружењу грађана ,,Заједно до светлости“ и Удружењу пензионера из Сврљига обезбедила је по један рачунар у виду донације.

Донацију су данас у канцеларији председнице општине примили директорка Средње школе Лела Митић, директор Основне школе Саша Голубовић, представници УГ ,,Заједно до светлости“ Татјана Лазаревић и Нинослав Ранђеловић и Миленко Петровић испред Удружења пензионера.

Част ми је што у име Фонадације могу да Општини Сврљиг уручим скромну донацију у виду рачунарске опреме. Захваљујем на изузетној сарадњи народном посланику Милији Милетићу и председници општине Јелене Трифуновић и њиховим сарадницима. Драго ми је што ће рачунарска опрема помоћи ученицима ових школа, али и удружењима, рекао је Бранко Живадиновић, представник Фондације.

Живадиновић је изразио надање да ће Фондација у наредном периоду моћи да обезбеди једно комби возило за превоз деце са специјалним потребама.

Народни посланик Милија Милетић захвалио је на донацији Фондацији Принцезе Катарине и поручио да очекује још већу сарадњу у предстојећем периоду.

Битно је да радимо у интересу свих људи на југоистоку Србије. Искрено се надам да ће се наша сарадња наставити и да ћемо још више заједнички помагати људима на локалу, првенствено у овом делу Србије, рекао је Милетић.