Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Председник општине Сврљиг

Мирослав Марковић рођен 24.11.1985. године. Основну школу ,,Добрила Стамболић” завршио у Сврљигу, Гимназију 9. мај у Нишу. Дипломирао на Факултету спорта и физичког васпитања у Нишу.

Обављао је функцију заменика председника Управног одбора у ПУ ,,Полетарац“. Радио у више приватних фирми, а 2016. године изабран је за помоћника председника општине Сврљиг. Ту функцију обављао је од 2016. до 2018. године.

Марта 2018. године изабран је за директора Центра за туризам, културу и спорт и ту функцију је обављао до 20. августа 2020. године. Члан је општинског и Извршног одбора Уједињене сељачке странке.

Ожењен је и отац двоје деце.

Пратимо рад председника општине

Председник Општине обишао домаћинство у Радмировцу захваћено пожаром

Председник Општине Сврљиг, Мирослав Марковић, са својим сарадницима, обишао је домаћинство Живковић  којем је пожар уништио економски објекат од око 300 квадрата у дворишту породичне

Опширније »

Честитка председника Марковића

Јуче је поводом Светског дана Рома председник општине Сврљиг Мирослав Марковић примио делегацију Удружења Рома ,,Авен Ромален”. Председник Марковић истакао је да су Роми равноправни

Опширније »

Имунизација у селима

Од јуче је званично кренула имунизација по селима сврљишке општине. Тим поводом, село Луково обишли су председник Општине Мирослав Марковић и њего заменик Влада Пејчић.

Опширније »