Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Постављен видео надзор у Основној школи

У oсновној школи “Добрила Стамболић“, данас је комплетно завршен и постављен видео надзор. Том приликом Школу су посетили председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић и народни посланик Милија Милетић.

У циљу безбедности деце у Основној школи постављене су 32 видео камере, које даноноћно снимају школско двориште, ходнике, објекат и део Улице Радетове.

Постављањем видео камера у Основној школи, завршено је покривање целог кварта између С.Ш. “Душан Тривунац Драгош“, П.У. “Полетарац“ и ЈКСП “Сврљиг“. Наши Сврљижани, првенствено родитељи имају разлог више да буду задовољни, јер је бездност све деце подигнута на виши ниво, изјавила је председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић.

Пројекат је комплетно финансиран из Локалне самоуправе. Представници Школе ће од данас имати увид у све оно шта се збива у школи и око школе. Вредно је истаћи да су видео камерама покривена и два пешачка прелаза која се налазе преко пута Основне школе, што представља додатну сигурност свих ученика.

Постављање видео надозора је још једна у низу акција које спроводи Основна школа у сарадњи са Локалном самоуправом и која је успешно завршена, каже директор Школе Саша Голубовић.

Народни посланик Милија Милетић истакао је да је сарадња Основне школе и Општине Сврљиг на свим пољима добра и даје одличне резултате.

Најновије на порталу Општине Сврљиг