Сврљиг добија још једну банку

Народни посланик Милија Милетић и помоћник председнице општине Сврљиг Мирослав Марковић данас су се састали са директорком ,,Банка Поштанска штедионица А.Д.“ Филијале Ниш Љубинком Цонић и њеним сарадницима како би обишли потенцијалне локације и локале за издавање у Сврљигу, како би ова банка почела са радом у што краћем временском року.

Разговор на тему отварању нове банке у сврљишкој општини настављен је данас, након прошлонедељног састанка народног посланика Милије Милетића и председника ИО ,,Банка Поштанска штедионица А.Д.“ Бојана Кекића у Београду. Тада је договорено да ова Банка отвори своју експозитуру и започне пословање у Сврљигу. Вредно је напоменути да је банкомат ,,Банка Поштанска штедионица А.Д.“  Сврљижанима доступан још од средине 2016. године и налази се у центру града.

IMG_3256

Драго ми је што ће Сврљиг добити још једну банку и што је то у питању ‚‚Банка Поштанска штедионца“. Очито је да је у Сврљигу успостављен повољан амбијент за пословање привредних субјеката и нормалан живот грађана, што је и представнике ове банке мотивисало да отворе своју експозитуру баш у Сврљигу, рекао је Милетић.

Састанак је настављен у канцеларији председнице општине Сврљиг.