Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Народни посланик уручио рачунарску опрему деци са сметњама у развоју и социјално угроженој деци

На иницијативу народног посланика Милије Милетића компанија “Телеком Србија“ донирала је средства Центру за социјални рад Сврљиг за куповину пет таблет рачунара, два мобилна телефона и једног лап топ рачунара социјално угроженој деци и деци са сметњама у развоју.

На предлог Центра за социјални рад Сврљиг, рачунарска опрема уручена је данас у канцеларији председнице општине Сврљиг Јелене Трифуновић.

Уручивању присуствовали су председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић, народни посланик Милија Милетић и испред комапније “Телеком“ Зоран Костић.

Такође, данас је извршена подела једног лап топ рачунара и два мобилна телефона породици Јовановић из Сврљига.

Председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић истиче да је ово заиста хуман гест, те да сада и деца са сметњама у развоју и социјално угрожена деца имају разлог више да буду срећнија.

Kod-predsednice-opstine

Захваљујући залагању посланика Милије Милетића наша дечица су данас добила рачунарску опрему, тј. подељено је пет таблет уређаја, два мобилна телефона и један лап топ рачунар. Надам се да ће у наредном периоду бити могућности да и остала деца добију помоћ у виду рачунарске, или неке друге опреме, рекла је председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић.

Иначе, након поделе опреме у канцеларији председнице општине, представници компаније “Телеком Србија“ и представници локалне самоуправе на челу са народним послаником и председницом општине посетили су дом Јованвоића у Омладинској улици.

Њима су уручена два мобилна телефона и један лап топ рачунар.

Вредно је истаћи да је Стефан Јовановић ученик 7. разреда, и један је од бољих ђака у сврљишкој основној школи “Добрила Стамболић“.

 

Најновије на порталу Општине Сврљиг