Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Посета фирми ,,Cameleon” у оквиру кампање ,,Подршка локалним привредницима”

Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић и општински већник задужен за ресор привреде Игор Николић наставили су обилазак сврљишких привредних субјеката у оквиру кампање ,,Подршка локалним привредницима”.

Они су данас посетили фирму ,,Cameleon” како би са власником Ивицом Милошевићем разговарали о проблемима и потешкоћама са којима се сусреће текстилна грана у Сврљигу.

Власник фирме Ивица Милошевић истакао је да је ово прва званична посета неког од представника локалне самоуправе у последњих 20 година, те да је сваки позитиван помак веома важан за будућу сарадњу.

Председник општине Мирослав Марковић истиче да општина мора да ослушне све проблеме својих привредника, те да ситуација на том пољу мора да се прати будним оком.

Он је након састанка поручио да ће ускоро бити сазван састанак у општини са општинским службама и начелницима и шефовима одељења из свих ресора како би се договорила динамика рада у наредном периоду.

Дугорочним планом рада полако ћемо унапредити привредни амбијент у општини, јер је Сврљиг увек важио за индустријско место и тај сјај, уз подршку државе, морамо вратити, рекао је Марковић.

Већник Игор Николић рекао је да је општини и општинским службама примаран задатак проналжења могућности за нова запошљавања грађана Сврљига.

За следећу недељу највљене су нове посете привредницима у оквири кампање ,,Подршка локалним привредницима”.

Најновије на порталу Општине Сврљиг