Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Уручена спортска опрема сврљишким спортским клубовима

Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић, општински већник задужен за спорт и младе Борислав Миленковић, председник Спортског савеза Сврљиг Никола Петровић и секретар Соња Станишић уручили су спортским колективима лопте и спортске реквизите – донацију Спортског саеза Србије.

У име ФК ,,Сврљиг“ донација је уручена председнику клуба Милошу Марковићу. Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић уручио је председнику Школе фудбала ,,Аца Мента“ Раци Ментовићу лопте, као и Игору Радивојевићу кошаркашком тренеру КК ,,Сврљиг“.

Драго ми је да ћемо сви заједно покушати да нашим спортским клубовима вратимо стари сјаја. Одлучни смо да помажемо клубове, поготову оне у којима тренира велики број деце. Ето протеклог викенда смо уживали у прелепом фудбалу када је домаћин на сврљишком стадиону била ШФ ,,Аца Мента“, овом приликом захваљујем Раци Ментовићу на ангажовању и очувању сврљишког спорта, поручио је Марковић.

Општински већник за спорт и омладину Борислав Миленковић поздравио је улагање у спорт и поручио свим младим спортистима да ће општина увек бити уз њих.

Председник општине сврљишким спортистима пренео је поздраве Спортског савеза Србије, рекавши да је остварена одлична веза између Савеза и локалног Спортског савеза, те да се очекује у наредном периоду и посета председника ССС Сврљигу.

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Јавни конкурс за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији општине Сврљиг

Јавни конкурс за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији

Опширније

Председник општине Сврљиг