Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Уручена спортска опрема сврљишким спортским клубовима

Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић, општински већник задужен за спорт и младе Борислав Миленковић, председник Спортског савеза Сврљиг Никола Петровић и секретар Соња Станишић уручили су спортским колективима лопте и спортске реквизите – донацију Спортског саеза Србије.

У име ФК ,,Сврљиг“ донација је уручена председнику клуба Милошу Марковићу. Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић уручио је председнику Школе фудбала ,,Аца Мента“ Раци Ментовићу лопте, као и Игору Радивојевићу кошаркашком тренеру КК ,,Сврљиг“.

Драго ми је да ћемо сви заједно покушати да нашим спортским клубовима вратимо стари сјаја. Одлучни смо да помажемо клубове, поготову оне у којима тренира велики број деце. Ето протеклог викенда смо уживали у прелепом фудбалу када је домаћин на сврљишком стадиону била ШФ ,,Аца Мента“, овом приликом захваљујем Раци Ментовићу на ангажовању и очувању сврљишког спорта, поручио је Марковић.

Општински већник за спорт и омладину Борислав Миленковић поздравио је улагање у спорт и поручио свим младим спортистима да ће општина увек бити уз њих.

Председник општине сврљишким спортистима пренео је поздраве Спортског савеза Србије, рекавши да је остварена одлична веза између Савеза и локалног Спортског савеза, те да се очекује у наредном периоду и посета председника ССС Сврљигу.

Најновије на порталу Општине Сврљиг