Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

POKLONI U VRTIĆU

Predsednik opštine SvrljigMilija Miletić i njegov zamenik Dobrivoje Stojanović,posetili su danas predškolsku ustanovu ,,Poletarac,,.

Povod posete je čestitanje  Dečije nedelje mališanima predškolskog uzrasta.

Predsednik i zamenik u društvu direktora vrtića Dejana Miletića, najpre su posetili najmladje iz takozvane grupe bebica  kojima su uz čestitke podelili slatkiše i igračke a potom su ih u velikoj sali sačekali mališani starijih uzrasta.

–         Uz čestitke za Dečiju nedelju želim vam da brzo rastete uz bezbrižnu igru pod budnim nadzorom vaših vaspitača,da ih slušate kao i roditelje i stradan u školi kad budete djaci, kao  učitelje.Uz igru verujem da će te i da učite i budete dobri djaci,srednjoškolci i studenti i da nas jednoga dana zamenite i gradite našu opštinu na dobrobit svih sugradjana kao što se i mi trudimo.Opština je uvek spremna da pruži svu raspoloživu i potrebnu pomoć vašem vrtiću kako bi vam boravak bio udoban,sadržajan i bezbedan,rekao je predsednik Miletić obraćajući se starijoj grupi mališana kojima su takodje dodeljeni prigodni pokloni.

Mališani su za goste recitovali i pevali a potom su predsednik i njegov zamenik razgovrali sa rukovodstvom vrtića o daljoj saradnji i potreboj pomoći opštine u rešavanju tekućih problema.

Најновије на порталу Општине Сврљиг