Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

DEDA MRAZ OBILAZI SELA

Danas je u pohode soskim školama na području svrljiške opštine, uz novi sneg,krenuo i karavan Deda mraza.Uz dva Deda mraza djake u seoskim školama obilaze i predsednik opštine Milija Miletić i direktor matične škole ,,Dobrila Stambolić,, u Svrljigu, Zoran Nikodeijević.
Prigodne paketiće sa slatkišima i školskim priborom za sve školarce ali i decu predškolskog uzrasta je obezbedila Opštinska uprava Svrljig.
Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić,poželeo je svim klincima i klincezama puno uspeha u školi  i kako reče,ne samao da budu dobri djaci već i deca koja slušaju roditelje i poštuju starije i da uz puno zdravlja i dečijih radosti, po završetku osnovne škole nastave obrazovanje, kako bi sutradan bili školovani i odgovorni sugradjani.

Mališani su goste i Deda mraza dočekali s radošču ali i pripremljenim prigodnim programom da se zahvale pesmom i recitacijama za za uručene poklone.

Prvog dana karavan sa Deda mrazom obišao je škole u selima Prekonoga,Burdimo,Izvor,Crnoljevica i Beloinje.Narednih dana sledi poseta i ostalim školama na teritoriji svrljiške opštine.

Најновије на порталу Општине Сврљиг