Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

SVEČANA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

Tradicionalna svećana sednica Skupštine opštine Svrljig održana je danas u prisustvu skoro svih odbornika,većnika i  rukovodstva vlasti opštine.
Ova sednica je  po tradiciji, svečanog karaktera,naravno ne isključuje se mogućnost da neko diskutuje ali ja u svoje ime i kolega u Skupštini hoći na početku da vama i svim gradjanim opštine Svrljig poželim srećne novogodišnje praznike,puno zdravlja,uspeha na poslu i porodične sreće i sloge.
Što se rada naše Skupštine tiče ova godina nam je bila dosta turbulentna sa puno preokreta i nadamo se da će 2011.godina  doneti više sreće i radosti  a za sve ostalo ima leka kada se dogovorimo,istakla je obraćajući se kolegama odbornicima predsednica Skupštine opštine  Svrljig Jelena Trifunović.
Odbornicima se potom obratio i predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.
Poštovani odbornici,većnici,žitelji svrljiške opštine i predstavnici javnih glasila,želim svima da vam 2011.godina donese puno zdravlja ,sreće i uspeha, da poštujemo i uvažavamo svako svakog te da ono što je bilo loše u 2010.godini ostavimo iza nas.
Verujem da možemo da u 2011.godini krenemo sa konstruktivnijim radom  u interesu svih gradjana svrljiške opštine i da prvenstveno našim mladim naraštajima obezbedimo lepšu i sigurniju budućnost,rekao je predsednik Miletić.
Predsednica Trifunović je svim prisutnim odbornicima,većnicima,rukovodstvu opštine i predstavnicima javnih glasila uručila prigodne poklone a potom je za sve priredjen skroman koktel.

Најновије на порталу Општине Сврљиг