Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Danas u opštini Svrljig

CERTOP O SIGURNOSTI INFORMACIJA

/ Svrljig 29.avgust  2011.godine/  Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, danas je u svom kabinetu primio stručnjake za sertifikaciju usluga CERTOP’a. Reč je o sprovođenju programa sertifikacije sistema u okviru projekta ,,Exchange 3,, .

-Naš je cilj da visokoprofesionalnim uslugama doprinesemo konkurentnosti organizacija, njihovoj integraciji u ekonomsko okruženje i nezavisnim ekspertskim pregledom,uz uslužni aspekt,učinimo naše partnere upešnim u ostvarivanju njihovih ciljeva,istakli su u razgovoru sa predsednikom Miletićem ,direktor  za sertifikaciju CERTOP’a za Srbiju Tibor Horvat i kontrolor u ovom poslu  Serban  Daniel iz Mađarske.

-Opština Svrljig primenjuje integracioni sistem, zapravo tri sistema bezbednosti informacija – menadžmenta, sistema kvaliteta i zaštite životne sredine. Zahvaljujući projketu ,,Exchange 3,, uz pomoć organizacije CERTOP, doprinećemo efikasnijem funkcionisanju naše organizacije kroz kurseve i predavanja za naše zaposlene a sve u cilju poboljšanja kvaliteta naših usluga u službi građana, naglasio je predsednik Miletić posle susreta sa predstavnicima CERTOP-a .
Stručnjaci CERTOP-a trenutno su angažovani na kampanji  bezbednosti informacionog sistema.

Најновије на порталу Општине Сврљиг