Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Gradi se i gradiće se

SVRLJIŠKE ULICE U NOVOM RUHU

/Svrljig 31.oktobar 2011.godine/ Plan i program Direkcije za izgradnju Svrljiga, za ovu godinu, ubrzano se relizuje. Zahvaljujući lepom vremenu građevinska sezona je produžena i samo tokom proteklog vikenda postavljen je završni sloj na kolovozu nekoliko ulica u raznim delovima grada a bilo je radova i na seoskim putevima poput deonice u ataru Izvora.

          

( klikni i uvećaj slike)

–         Verujem da će mo do kraja godine u potpunosti realizovati sve što je zacrtano planom, što znači da se radovi nastavljaju ubrzano i narednih dana. Obnavljanje svrljiških ulica finasira se sredstvima izdvojenim za tekuće popravke i održavanje puteva. Na ovaj način sprečili smo propadanje kolovoza u mnogim ulicama jer je asfalt počeo da se haba bez završnog sloja i oštećenja bi sigurno bila i teža da smo u ovakvom stanju dočekali zimu , rekao je prilikom obilaska gradilišta predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

          

Predhodnih dana asfaltirani su delovi ulica  – Krstine, Lole Ribara i Neška Miloševića. Pored završetka radova u ovim ulicama sledi asfaltiranje Radničke ulice, Sofronija Stevanovića, Jocine, Boračke i Srećkove. Ako vremenske prilike dozvole,  radovi će biti nastavljeni u još nekim ulicama sve dok se ne utroše sva , za to izdvojena, sredstva.

Најновије на порталу Општине Сврљиг