Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Novogodišnje čestitke predsednika opštine Svrljig i prdsednice Skupštine opštine Svrljig

PUNO ZDRAVLJA, USPEHA I SREĆE

/Svrljig  30.decembar 2011.godine/   Predsednik opštine Svrljig, Milija  Miletić i predsednica Skupštine opštine Svrljig Jelena Trifunović, na kraju 2011. čestitali su svim žiteljima svrljiške opštine nastupajuću 2012.godinu, sa iskrenim željama za puno porodične sreće, zdravlja i uspeha na svim poljima.

–         Dragi sugrađani, svrljižani i svrljižanke, stigli smo do kraja 2011. godine u kojoj je bilo i dobrih i  loših događaja. Želim da neprijatnosti ostanu u staroj godini i polako i sigurno uđemo u uspešniju 2012. godinu. Koristim povodom novogodišnjih i božićnih praznika, da svim žiteljima svrljiške opštine poželim u Novoj 2012. godini puno zdravlja i sreće u familiji i mnogo uspeha na poslu. Poljoprivrednim proizvođačima posebno bih poželeo da 2012. godina bude rodna i blagorodna, kako na njivi tako i u kući. Srećna vam Nova 2012. godina i Božić , u moje lično ime i ime opštine Svrljig , rekao je predsednik Miletić u pozdravnoj čestitki.

Preko loklanih medija čestitku  sugrađanima je uputila i predsednica Trifunović.

–  U ime Skupštine opštine Svrljig, svim svojim sugrađanima želim sve najlepše u Novoj 2012.godini – prvenstveno, puno, puno, zdravlja. Sve ostalo, kada smo zdravi, nekako samo dođe. Želim da u Novoj 2012.godini, opraštamo ono što je bilo loše u 2011.godini i da se nadamo da će naredna biti bolja i uspešnija, poručila je svim žiteljima predsednica Trifunović.

Најновије на порталу Општине Сврљиг