Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Doček Nove 2012. godine u Svrljigu – u krugu porodice

NAGRADE  DEŽURNIM

/Svrljig  – u novgodišnjoj noći/     Svrljižani su Novu 2012. godinu dočekali u krugu porodice uz tradicionalno bogatu trpezu sa rođacima i prijateljima.

Ove godine izostalo je slavlje na trgu, zbog štednje kako nadležni objašnjavaju, što je potvrdila i većina žitelja grada na Timoku, time što organizovanog slavlja nije bilo ni u ugostiteljskim objektima.

Odluka ovogodišnje novogodišnje noći je poseta predsednika opštine Svrljig Milije Miletića, njegovog pomoćnika Dobrija Stojanovića i direktora JKSP Svrljig Igora Davidovića, pregaocima u dežurnim službama koji su bdeli na poslu dok su sugrađani veselo dočekivali Novu 2012.godinu.

–         Želim da još jednom čestitam svim žiteljima svrljiške opštine i onim našim sugrađanima koji žive i rade u nekom od gradova Srbije ili inostranstvu, novogodišnje i božićne praznike s nadom da će im biti srećnija i berićetnija sa puno zdravlja i više posla.

U 2011.godini hrvali smo se sa problemima ali smo imali i uspeha naročito u izgradnji infrastrukturnih objekata u gradu i selima i znatnim davanjima za jačanje poljoprivrede.

U 2012.godini , izvesno je,  pokretanje nekoliko  firmi i zapošljavanje bar 500 naših sugrađana, što je u ovom kriznom trenutklu posebno bitno, naglasio je predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, čestitajući žiteljima svrljiške opštine praznike.

U novogodišnjoj noći predsednik Miletić je sa sradnicima obišao dežurne u  Stanici policije Svrljig, Domu zdravlja Svrljig, na Železničkoj stanici Svrljig,  Komunalnom prduzeću ,,Svrljig,, Vatrogasnoj jedinici, Elektrodistribuciji i fabrici MIN-Div i uručio im prigodne poklone.

Policajcima uvek budnim, vatrogascima uvek spremnim i medicinarima uvek na visini zadatka, predsednik Miletić je poželeo bolju kadrovsku i tehničku opremljenost , više preventive a manje posla sa građanima.

Konstantovao je da je stanje u svim službama redovno, pod kontrolom i da je novogodišnja noć protekla bez problema, skromno u porodičnoj atmosferi ali svečano i veselo kao i uvek.

Најновије на порталу Општине Сврљиг