Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Održana sednica Štaba za vanredne situacije

/ Svrljig 26.januar 2012.godine/ Članovi Štaba za vanredne situacije opštine Svrljig, na svojoj današnjoj sednici, posle razmatranja Izveštaja o radu u  prošloj godini i usvajanja Programa rada za 2012.godinu, razmatrali su informaciju o stanju na saobraćajnicama nastalu usled obilnih snežnih padavina i ocenili da se otežano odvija zbog  utabanog snega ali da su svi putevi prohodni. Ekipe za razčišćavanje su u pripravnosti a situacija na terenu se prati iz časa u čas kako bi se blagovremeno intervenisalo. Za intervenisanje na razčišćavanju snežnih nanosa i leda sa puteva, u slučaju novih padavina, predstavnici mesnih zajednica i gradjani mogu se obratiti  direktoru JKSP Svrljig Igoru Davidoviću i direktoru Direkcije za izgradnju Srdjanu Djordjeviću.

 

 Sednicom je predsedavao predsednik Štaba Milija Miletić a pored redovnih članova,predstavnika policije,zdravstva,vatrogasno-spasilačke službe i komunalnih prdeuzeča, zamenik predsednika opštine Dobrivoje Stojanović i načelnik Opštinske uprave Zdravko Krstić.

Na sednici su,zbog prelaska na nove dužnosti i poslove,izabrana  nova odgovorno_stručna lica, za zaštitu od poplava i klizišta Nebojša Tričković,za zaštitu od snega i spasavanje Igor Davidović i za hitnu medicinsku pomoć Dragan Budimović.

Најновије на порталу Општине Сврљиг