Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Potpisan ugvor između NIP-a i opštine Svrljig

NASTAVLJA SE GRADNJA TROTOARA

/Svrljig 9.mart 2012.godine/.    Opština Svrljig dobila je iz sredstava NIP-a  tri miliona i sto hiljada dinara za izgradnju infrastrukture u gradu. Sredstva su usmerena na gradnju trotoara u Hadžićevoj ulici.

    –   Nastavljamo i u ovoj godini obnavljanje trotoara u centralnom delu grada. Lane smo popločali trotoare u Radetovoj i Vase Albanca i deo desne strane u Hadžićevoj ulici idući od centra ka periferiji. Nova tranša sredstava dobijenih iz NIPa omogućuje nam da nastavimo gradnju trotoara u Haićevoj ulici od Apoteke ,,Dr.Milenko Hadžić,, do Doma zdravlja. Uz ovu deonicu ugovorom je predviđena i gradnja staza u gradskom parku. Time praktično otvaramo ovogodišnju gradjevinsku sezonu na obnovi infrastrukture u gradu a nadam se da će već tokom proleća biti uredjena i druga strana ove ulice i nastavljeni radovi na infrastrukturnim objektima, prema zahtevima i potrebama naših građana, izjavio je danas, predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, prilikom potpisivanja ugovra sa predstavnicima NIPa.

    Na tenderu NIPa posao je dobilo svrljiško preduzeće ,,Transkop,, a  koordinator radova u ime Direkcije za izgradnju grada je direktor ove kuće Srđan Đorđević. Ugovrom je predviđeno da radovi počnu 14.marta i budu završeni u narednih 28 dana, tačnije do 10.aprila, ako to vremenske prilike dozvole.

Најновије на порталу Општине Сврљиг