Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Održana 61.sednica Opštinskog veća

PROSTORNI PLAN

/Svrljig 22.mart 2012.godine/. Opštinsko veće opštine Svrljig na današnjoj sednici kojom je predsedavao zamenik predsednika Dobrivoje Stojanović,usvojilo je Predlog odluke prostornog urbanističkog plana opštine Svrljig do 2024.godine.Prema obrazloženju izvestioca Gostane Mihajlović,šefa Odseka za stambeno komunalnu delatnost opštine, obavljena je čitava procedura, od nacrta plana do podnošenja na uvid nadležnom ministarstvu,preko javne diskusije,usvajanja primedbi i predloga te dostavljanja Vechu,posle čega ide na verifikovanje odbornicima Skupštine opštine Svrljig ,pa je od strane većnika jednoglasno prihvaćen.

Rešavajući po zahtevima gradjana većnici su iskazali posebnu humanost u jednoglasnom usvajanju molbe za finasijsku pomoć u pribavljanju ortopedskog pomagala unesrećenom učeniku D.R. iz Svrljiga.
Na sednici je usvojena i dopuna Odluke o merama za zaštitu od požara na teritoriji opštine Svrljig ugradjivanjem novog stava za preventivnu zaštitu useva zadimljavanjem ili orošavanjem voćnjaka i vinograda.

Најновије на порталу Општине Сврљиг