Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

OTVOREN KLUB RVMI

/Svrljig 3.maj 2012.godine/ Prvi klub RVMI u Svrljigu,svečano je otvoren danas , u Radetovoj ulici, preko puta Osnovne škole ,,Dobrila Stambolić,,.Skupu je prisutsvovao i sa predsednikom Udruženja RVMI,vrpcu svečanog otvaranja, presekao,predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

– Nadam se da će otvaranje ovog kluba omogućiti članovima RVMI da se bolje organizuju u negovanju svojih tekovina,da se druže i ostvaruju nove planove i zadatke.Verujem da će saradnja Udruženja RVMI biti korektna kao i do sada a opština je tu kad zatreba logistička podrška,rekao je prilikom otvaranja Kluba RVMI,pozdravljajući priustne članove i goste,predsednik Miletić.


U ime RVMI ,Opštinskoj upravi, za podršku se zahvalio predsednik Udruženja ,Hranislav Aleksić i obećao da će jačati saradnju sa rukovodstvom opštine na čelu sa predednikom Miletićm,koji je,kako je kazao,uvek imao razumevanja za njihove zahteve i pružao punu podrušku.
Uz članove RVMI skupu su prisustvovale i predstavnice ,,Kola srpskih sestara,, svrlkjiškog ogranka,koje su priredile prigodan koktel.

Најновије на порталу Општине Сврљиг