Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Odluka Organizacionog odbora ,,Vidovdanskog turnira,,

/13.jul 2012.godine/.    Organizacioni odbor Zabavno- sportske manifestacije ,,Vidovdanski turnir,, koja se održava na Sportskom poligonu ,,Pastirište,, održao je danas satanak na kome je izmedju ostalog,doneta odluka,da svi  ugostiteljski objeti u kompleksu ,,Pastirišta,, moraju u naredna 24 sata,biti priključeni na gradsku vodovodnu mrežu.

Naime,vlasnici objekta bili su dužni da to učine još na startu 28. juna ali su zbog visoke cene od osam hiljada dinara za priključak,pokušali da to izbegnu.Kako je reč o privremenom priključku Organizacioni odbor turnira je doneo odluku da se cena priključka smanji na tri hiljade dinara.Po isteku  roka za priključak, objekte će obići nadležna inspkecija i ako ne postupe po odluci biće zatvoreni.

Na istom sastanku razgovarano je o incidentu izazvanom pisanjem grafita uvredljive sadržine na terenu i neplaćanje kotizacije od strane jedne trećine seniorskih ekipa koje učestvuju na turniru.Ocenjenio je da je situacija oko neregularnosti jedne utakmice, za što se veruje da je uzrok pisanja grafita,prevazidjena i veruje se da sličnih ispada neće biti.

Kada je reč o kotizaciji zadužen je direktor turnirta da podseti ekipe na obavezu i da se uplata izvrši odmah, uz upozorenje sankcijama.

Најновије на порталу Општине Сврљиг