Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

,,Susreti sela – Svrljig 2012,,

Susreti sela svrljiške opštine bliže se kraju i trenutno najozbiljniji kandidat za pobednika je Prekonoga.Naime,posle gostovanja u Niševcu,gde su osvojili 101 poen,Prekonožani su ekipa koja do sada ima  najveći broj poena i najverovatnije je nemože  niko prestići do kraja takmičenja.

Gostovanje Prekonožana započelo je uobičajenim dočekom uz so i hleb,narvno i uz muziku i igru za dobrodošlicu,u Niševcu.No, susret je završen u Svrljigu.Naime,posle dočeka i takmičenja u sportskom delu, u  kome su Prekonožani bili bolji,letnji pljusak je  prekinuo takmičenje, pa je muzički-zabavni deo,po dogovoru članova obeju ekipa,održan u sali Kulturnog centra u Svrljigu.

Sudeći po odluci žirija da se  na ovom susretu dodeli najveći broj poena obema ekipama, u odnosu na dosadašnje predstave,ovo bi trebalo da bude najbolja priredba.Naime,konačna ocena za muzičko – zabavni program bila je –Niševac 98,prekonoga 101 poen.

Ono što treba još jednom pomenuti ohrabruje činjenica da se u program uvode mladi takmičari,što je zapaženo i kod drugih ekipa,i što obećava sigurnu budućnost manifestacije.

Најновије на порталу Општине Сврљиг