Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Uručena novčana pomoć

/Svrljig 27.septembar 2012.godine/.Danas je u sali opštine Svrljig,predsednik Milija Miletić uručio jednokratnu novčanu pomoć mladim bračnim parovima,bebama,deci do narvršenih godinu dana i jednogodišnju novčanu pomoć za nezaposlene porodilje.

Po 150 000 dinara dobili su bračni parovi sa sela-Aleksandra i Bojan Dinić iz Crnoljevice i  Danijela i Ivica Milojković iz Lalinca.Novčanu sumu od po 100 000 dinara,predsednik Miletić uručio je novovenčanim iz Svrljiga,Saneli i Miroslavu Aleksić,Mladenu i Jeleni Kostić,Andrijani i Milošu Brankoviću,Milici i Bojanu Milutinoviću,Mariji i Predragu Mihajloviću i Dejanu i Sonji Milićević .

–   – Nama je bitan porast nataliteta. Nagovestio sam i prošlog puta da će SO doneti promene , konkretno za nove bračne zajednice. Promene će biti vezane za poboljšanje ove Odluke, koja je za sada urodila plodom i koja se itekako isplatila. Predložićemo da se sredstva za ove namene uvećaju, ali i da se kriterijumi po kojima će se zasnivati bračne zajednice dodatno iskristališu. Samim tim samtram da ćemo u narednom periodu poboljšati uslove za život u našoj opštini, rekao je predsendik Miletić prilikom uruičivanja pomoći.

Најновије на порталу Општине Сврљиг