Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

HUMANITARNI KONCERTI I MASKENBAL

/ Svrljig 27.decembar 2012.godine/. Novogodišnji i božićni praznici biće obeleženi nizom manifestacija mladih i za mlade, sve to u okviru višednevnog  tradicionalnog Božićnog festivala.

Marko-Mladenovic

  Tim povodom održana je konferencija za novinare na kojoj je o programu proslave, u ime Kancelarije za mlade i  Centra za turizam,kulturu i sport kao organizatora i opštine Svrljig kao pokrovitelja, govorio je Marko Mladenović,pomoćnik predsednika opštine Svrljig.

–         Festival počinjemo 27.decembra postavljanjem novogodišnje jelke u centru Svrljiga koju će ukrasiti mladi.Sutradan,28.decembra, sa početkom u 16,00 časova u sali Centra za turizam,kulturu i sport,biće održana pozorišna predstava.Iste večeri u kafiću  ,,Zanzibar,,od 22,00 časa zabavno veče,najavio je Mladenović.

–         Svečanosti se nastavljaju 29.novembra završnim koncertom Škole folklora u sali  Centra a potom u 22,00 časa sledi gostovanje grupe ,,Haus bend,, u kafeu ,,Inkognito,,-nastavio je Mladenović i dodao-Svečanosti povodom novogodišnjeg festivala nastavljaju se 4.januara,održavanjem književne večeri i prodajom dečijih radova a potom maskenbalom u kafeu ,,Inkognito,,.

Finale svečanosti je na Božić, 7.januara.Te večeri u kafeu ,,Tref,,   gostovaće učesnik takmičenja ,,Prvi glas Srbije,, Filip Mitrović.

Prihod prikupljen od ulaznica na koncerte,saopštio je Mladenović,biće usmeren u humanitarne svrhe.Konkretno, u dogovoru sa Udruženjem roditelja dece obolele od karcinoma  sredstva će biti uplaćena onima kojima su najneophodnija.

Најновије на порталу Општине Сврљиг