Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

ČESNICA I POKLONI

/Svrljig 7.januar 2013.godine/ Predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, posle božićne posete trojkama u selu Grbavče, danas je u ulozi Božić Bate,obišao mališane Manojlice i Guševca.

1

Mališani školskog uzrasta,  dočekali su u društvu roditelja, opštinskog Božić Batu, dobili poklone a potom svi zajedno, u svečarskoj atmosferi, lomili  Česnicu.

1

Predsednik je potom u mahali ,,Dorinci,, obišao najmlađe žitelje Manojlice, blizance rođene septembra prošle godine.

“ Srećan sam da na Božić, najradosniji hrišćanski praznik, mogu da podelim zadovoljstvo sa najmlađim. Nadam se da će ih biti i više jer podaci pokazuju da je akcija Skupštine opštine Svrljig, u prošloj godini dala značajne rezultate u vidu povećanja sklopljenih brakova i rodjenja beba. Nastojimo da je pospešimo i već smo prehodnog meseca uvećali davanja za bebe i nezaposlene porodilje. Cilj nam je da što pre zaustavimo ,,belu kugu,,i da se  poveća natalitet na području naše opštine“, rekao je prilikom obilaska predsednik Miletić.

1

On je posetu Manojlici iskoristio da posle najnovijih snežnih padavina, sa Dobrivojem Stojanovićem, predstavnikom Direkcije za izgradnju Svrljiga, obiđe puteve u istočnom delu opštine-ka Guševcu, Vlahovu i Lukovu. Konstantovano je da su ovi pravci prohodni i da nema zastoja u saobraćaju.

Најновије на порталу Општине Сврљиг