Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

ОСИГУРАЊЕ ЗА 5.466 СВРЉИШКИХ ДОМАЋИНСТАВА

/Сврљиг 18. март 2013. године/ Данас је у кабинету предсендика општине Сврљиг Милије Милетића, потписан Уговор о осигурању 5.466 сврљишких домаћинстава. Уговор су потписали, у име општинске управе Сврљиг начелник Здравко Крстић и а испред Компаније „Дунав осигурање” директор Мирослав Станишић.

proba-119

„Сматрамо да је много ефикасније и економичније деловати превентивно. До сада смо у случају акцидентних ситуација могли да помогнемо домаћинства наших житеља само са 50.000 динара, а према овом уговору о осигурању имовине,квота осигурања је до 500.000 динара што обезбеђује Комапнија  „Дунав осигурање”.Овим уговором осигуравају се сви објекти који се налазе у саставу домаћинства, сва опрема у домаћинству, све залихе које су ускладиштене у домаћинству и сва жива стока која се у тренутку акцедентне ситуације налази у објектима домаћинства. Осигурање практично тече од дана потписивања уговора, практично од данас и верујем да ће осигуравач своје обавезе увек испуњавати брзо и ефикасно како је угвоором и предвиђено. Планирамо да нашу сарадњу проширимо убуидуће и на поптпуно осигурање домаћих животиња у домаћинствима јер сигурно је само оно што је осигурано, изјавио је после потписивања предсендик општине Сврљиг Милија Милетић.”

proba-124

Присутни представници Компаније „Дунав осигурање” такође су изразили своје задовољство поптписивањем уговора о сарадњи и потврдили идеју председника Милетића о њеном јачању и ширењу обима осигурања, уз обећање да ће своју обавезу извршавати ефикасно према уговору.

Најновије на порталу Општине Сврљиг