Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

БЕЗБЕДНОСТ ПРЕ СВЕГА

Сврљиг. Чланови општинског већа општине Сврљиг, на својој 23. седници, разматрали су и дали сагласност на Правилник о унутрашњој организацији и систематизацији радних места у Општинској управи као и на измене и допуне програма коришћења средстава буџетског Фонда за заштиту животне средине општине Сврљиг.

opstina-svrljig

– Поред Правилника, где је реч углавном о промени распоред на појединим радним местима ефикасности ради, без пријема нових радника, формирали смо организационе одборе за две значајне, културно-забавне и спортске манифестације које нам предстоје у летњим месецима – Белмужијаду и Видовдански турнир. Посебно сам инсистирао, поред организационих,на предузимање безбедоносних мера. Наиме, не смемо да дозволим да у време одржавања ових манифестација било ко закупи простор на Пастиришту за бављење било каквом делатношћу ако за то нема све потребне дозволе надлежних органа о  исправности, истакао је председник општине Сврљиг Милија Милетић, који је председавао седници Општинског већа.
На истој седници формиране су комисије за спровођенеј јавног надметања о давању у закуп земљишта на СЦ  Пастириште и за гараже поре стамбених блокова.

Најновије на порталу Општине Сврљиг