Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

УРУЧЕНА НОВЧАНА ПОМОЋ

/Сврљиг 28. јун 2013. године/ Данас је у сали Скупштине општине Сврљиг уручена новчана помоћ за предходни период, брачним паровима, за бебе, породиљама до годину дана старости детета и незапосленим породиљама.

30
Новачну помоћ уручио је председник општине Сврљиг Милија Милетић.

– Задовољство ми је да константујем да је наша акција помоћи младим брачним паровима, мајкама и бебама, дала резултате што је евидентно повећањем броја склопљених бракова и новорођене деце. Без обзира на све проблеме које општине има и одлуке о смањењу трансфера нама ће и даље приоритет бити борба против беле куге, повећањем склопљених бракова и новорођене деце. Можда ћемо морати да смањимо расходе на другој страни али за оваква новчана давања пара мора увек бити а тражићемо начина и да их повећамо. Честитам младим брачним партовима и родитељима и надам се да ће се ваш пример прогресивно увећавати, рекао је председник Милетић приликом уручивања новчане помоћи.

40

 

Данас је уручена новачана помоћ-младом брачном пару, Емини Ивковић-Крстић и Зорану Крстићу, потом једнократна новчана помоћ-Јовани Рајковић, Марији Динић, Ани Станковић-Голубовић, Данијели Вучковић-Николи, Ивани Пешић, те једногодишња помоћ до године старости детета-Јовани Рајковић, Марији Динић, Ани Станковић-Голубовић, Данијели Вучковић-Николић и Ивани Пешић и на крају незапосленим породиљама, Јовани Рајковић и Данијели Вучковић-Николић.

Најновије на порталу Општине Сврљиг