Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Решавање проблема грејања у балон сали

Инсталација грејања и загревање просотора балон сале у зимском периоду повод је данашњег састанка председника општине Сврљиг Милије Милетића са директорима Дирекције за изградњу, Јавног комуналног стамбеног предузећа Сврљиг и директора компаније за термотехнику “Рарекс“ из Београда, Релић Ранка.

bs

–   Проблем мора бити решен до краја године. Балон сала мора да се стави у функцију и да буде употребљива и у зимском периоду, тако да температура мора бити одговорајућа и адекватна за одржавање тренинга и утакмица рукометаша, кошаркаша и осталих спортиста, истакао је председник Милетић.

SK

Стручна служба, уз консултацију са директориа ЈП Дирекције и ЈКСП-а, размотриће најбољи могући начин за решавање овог проблема, речено је данас приликом обиласка балон сале у дворишту “ОШ Добрила Стамболић“.

Када се овај проблем реши више неће долазити до појављивања кондензације због спољне и унутрашње температуре, што отежава нормално бављење спортом током зиме.

MSM

Представници београдске фирме “Рарекс“ оценили су да је наменска сала направљена по одговарајућем стандарду и да решење за побољшање грејања постоји.

Најновије на порталу Општине Сврљиг