Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Састанак председника и комисије за проверу радова

Председник општине Сврљиг одржао је данас састанак са председником и члановима комисије која је формирана за проверу и контролу грађевинских и инфраструктурних на територији општине Сврљиг.  Провера ће се вршити искључиво на радилиштима чији је финансијер била Општин Сврљиг у периоду од 2008. до 2013. године.

МИЛИЈА-МИЛЕТИЋ

Комисија има сто дана да изврши детаљну проверу свих радова који су извођени на територији општине Сврљиг. Утврђене неправилности биће санкционисане од стране надлежних државних органа, речено је на првом састанку председника општине Милије Милетића и трочлане комисије за контролу радова коју чине председник Миле Милановић, члан Гостана Михајловић и члан Сретен Стевановић.

 

– На вама је да одлучите одакле ћете почети са провером. Као стручњаци из области грађевинарства одабрани сте да спроведете квалитетну проверу досадашњих инфраструктурних и грађевинских радова на територији Сврљига који су финансирани из буџета општине – рекао је данас председник општине Сврљиг Милија Милетић.

 

Комисија је дужна да направи извештај у писаној форми и о томе обавести председниак Општине и општинског правобраниоца, уколико за то има потребе.

 

– На овај начин проверићемо квалитет радова и стручност лица која су вршила надзор на градилишима широм Сврљига. Искрено се надам да је све извршено по закону и квалитетно – истакао је Милетић.

Најновије на порталу Општине Сврљиг