Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Одржана 12. седница Скупштине општине Сврљиг

Данас са почетком у 10 часова одржана је 12. редовна седница СО Сврљиг на којој су усвојене следеће тачке: Предлог Одлуке о држању и заштити домаћих и егзотичних животиња на подручју Сврљига, Предлог Одлуке о стопи амортизације у Општини Сврљиг, за коју се умањује вредност непокретности, осим земљишта, која чине основицу пореза на имовину обавезника који не воде пословне книге, Предлог Одлуке о коефицијентима за утврђивање пореза на имовину за непокретности обавезника који воде пословне књиге у општини Сврљиг, Предлог Одлуке о висини стопе пореза на имовину у Општини Сврљиг, Предлог Одлуке о условима и начину финансирања потреба у области спорта, Предлог Решења о усвајању извештаја о остварењу буџета у периоду од 1.1.2013. – 30.9.2013. године, Предлог Одлуке о одређивању зона и најопремљенијих зона на територији општине Сврљиг, Предлог Одлуке о формирању анкетног одбора за преиспитивање  начина коришћења новчаних средстава додељених приватним предузетницима на територији општине Сврљиг из Републичког Фонда за развој.

SEDNICA-SO-SVRLJIG

У дневни ред, на предлог одборника Милоша Ђорђевића, уврштена је и тачка Извештај о водоснадевању на територији општине Сврљиг.

Конструктивним предлозима, идејама за евентуално решавање економских и осталих питања у општини, протекла је 12. редовна седница СО Сврљиг којом је успешно председавала Јелена Трифуновић.

Најновије на порталу Општине Сврљиг