Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

ПОСЕТА ВЕТЕРАНУ

Сврљиг. Један од насјтаријих Сврљижана,деветесетогодишњи Милан Николић,из Насеља Лукавица,пријатно је изненађен посетом представника Удружења ратних и војних инвалида Сврљига.Наиме,чика Милан је ветеран са Сремског фронта и припадник легендарне Шесте личке бригаде ангажоване у Другом светском рату, углавном на протеривању фашиста из наше земље.Био је митраљезац и на положају рањен у ногу због чега је остао трајно инвалид. Уз чланове Удружења,предвојдене председником Храниславом Алексићем,Николића је посетио и председник општине Сврљиг Милија Милетић.

Milan

Наиме,реч је о заједничкој акцији и удруженим средсвима општине и Удружења,за доделу помоћи члановима пред наступајиће празнике.
Ветеран Николић,се захвалио на посети и поклону али и замолио надлежне да се заузму да у одређеним градским службама и структурама,посебно када је реч о лечењу, борци инвалиди имају предност. Председници ,Милетић и Алексић,обећали су да ће у име општине и Удружења,искористити свој ауторитет да борци инвалиди буду уважавани и добију заслужену пажњу.

Најновије на порталу Општине Сврљиг