Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

РАДНО И СВЕЧАНО

/ Сврљиг. 26. 11.2013.год./ Четрнаеста редовна седница Скупштине општине Сврљиг,одржана данас,протекла је у радној и свечарској атмосфери.

01-Odb.

Наиме,одборници су у првом делу седнице радили по уобичајеном начину дискутујући о текућим питањима и проблемима битним за житеље Сврљига а у наставку је свећано обележен долазак новогодишњих и божићних празника.

02Br.

Значајно је истаћи да су и на овој седници могле да се чују углавном објективне дискусије одборника како из владајућих странака тако и из редова опозиције уз врло конструктивне предлоге у интересу житеља Сврљига.

03Jel.Mil.

Посебно је значајно што већ постаје пракса да власт све више чује и усваја па и уграђује у одлуке, предлоге опозиционих одборника.

04Dik.

Поред усвајања одлука о програмима пословања јавних комуналних предузеча и Центра за туризам,културу и спорт,потом Центра за социјални рад,одборници су дали зелено светло за приступање Општине Сврљиг Удружењу градова и општина Републике Србије и сагласили се одлукама о уређивању грађевинског земљишта,о спровођењу пописа непокретности у јавној својини и о ценама воде,канализације и извожења смећа.

05Top

У свечараском делу седнице председница Скупштине општине Сврљиг, Јелена Трифуновић и председник општине Сврљиг Милија Милетић,пожелели су одбоницима срећну,берићетну и успешну Нову 2014.годину ,првенствено са пуно здравља и личне и породичне среће.

06Sk
Потом су одборницима подељени симболични поклони и приређен мали коктел.

07SPS

Пригодни поклони подељени су и присутним представницима јавних гласила.

Најновије на порталу Општине Сврљиг