Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

НОВОГОДИШЊЕ НАГРАДЕ

Сврљиг. Председник општине Сврљиг Милија Милетић са својим замеником Љубишом Стојковићем и директором ЈКСП Сврљиг Игором Давидовићем,по традицији и овога пута,у новогодишњој ноћи,посетио је дежурне у јавним службама и фирмама,који су радили док су остали славили, и доделио им награде.
Само неколико м инута после поноћи и почетка Нове 2014.године,председник Милетић са сарадницима,обрео се у Станици полиције. Дежурним полицајцима додељени су вредни часовници.

Ценим ваше напоре и резултате из протекле године и желим вам у 2014.години више рада на превентиви а мање репресивних интервенција у субијању криминалитета и заштити личне и имовинске сигурности грађана,рекао је председник Милетић приликом уручивања награда дежурним полицајцима.

policija

У селдећој посети – дежурној медцинској екипи у Дому здравља,председник Милетић је,честитрајучи наступају 2014.годину,пожелео такође више превентиве а мање куративе с надом да ће знатно порасти број младих породиља,да ће бити више деце и житеља наше општине над којом се надвила сена беле куге.

Dom-zdravlja

На Жлезничкој станиви Сврљиг,где су такође уручене награде дежурним,било је све по редукованом реду вожње.Благовремено је дочекан и испраћен један једини воз који је прошао у новогодишјој ноћи.

ZZel.stanica

У Елеkтродистрибуцији новогодишња општинска екипа константовала је уредно снабевање грађана електричном енергијом без хаварија на терену упркос повећаној потрошњи због припремања новогодишњег славља.

Elektrodistribucija

За путаре у ПЗП у Сврљигу,захваљујући лепом времену,посла није било али устаљено дежуртво превентиве ради морало је да се поштује.Дежрнима су и оведе,као и код осталих ,уручене пригодне награде.

Dragstor Vatrogasci

Нису заборављени ни дежурни у Нишкој млекари-погону у Сврљигу и продавац у једином даргстору крај рампе на магистрали ка Нишу,који уобичајено ради нон-стоп као запослени у Машинској индустрији –ДИВ Сврљиг.

mlekara

Ове године,први пут преседник Милетић је наградио и представнике медиа који су га у новогодишњој ноћи и предходних година пратили приликом додељива награда и о томе извештавали.У просторијама Радио ,,Бубамаре,, уручена је награда, власнику Јовици Миладиновићу, а потом сниматељу ТВ ,, Ласер,, Драгану Костићу- Брки и новинару портала ,,Јужне вести,, Александру Костићу.

medii

Иначе ,новогоишња ноћ у Сврљигу прослављена је свечано и весело и угоститељским објектима и кућној атмосфери у кругу рођака и пријатеља.Инцидената нигде није било.

Најновије на порталу Општине Сврљиг