Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Састанак директора и председника Општине

У уторак, 1. арпила, одржан је редовни састанак директора јавних предузећа и установа – буџетских корисника, са председником Општине Сврљиг.

Председник општине Сврљиг, Милија Милетић, искористио је прилику да упозна руководиоце јавних предузећа и установа са пилот пројектом у којем учествује општина Сврљиг, под називом “Јачање надзорне функције и јавности рада Народне скупштине Републике Србије“.

– Општина Сврљиг је одабрана међу пет пилот скупштина општина које ће добити подршку Програма за развој Уједињених нација (УНДП), а у циљу преношења добре праксе рада Народне скупштине Републике Србије на скупштине општина и градова. Подршка се реализује у оквиру пројекта “Јачање надзорне функције и јавности рада Народне скупштине Републике Србије“ који спроводи УНДП у партнерству са Народном скупштином Републике Србије, уз подршку Швајцарске агенције за развој и сарадњу, рекао је председник општине Сврљиг Милија Милетић.

У наставку састанка извештаје о раду поднели су сви руководиоци јавних предузећа и установа.

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода источне Србије са елемементима детаљне регулације

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода

Опширније

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Сврљиг из буџета општине Сврљиг у 2022. години

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног

Опширније

Председник општине Сврљиг