Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Конкурс за добијање подстицајних средстава за унапређење економских активности на селу

Министарство пољопривреде и заштите животне средине расписало је конкурс за добијање подстицајних средстава за развој сеоског туризма, а како би заинтересована лица (пре свега физичка) могла да конкуришу морају извршити категоризацију домаћинства за бављење сеоским туризмом.

Категоризација је бесплатна у нашој општини, а за категоризацију је потребно само да власник објекта, односно носилац газдинства, поднесе захтев на писарници, након чега ће изаћи комисија на терен и наложити му које недостатке да отклони, уколико буде утврђено да постоје.

Након истека рока, комисија опет излази на терен и уколико је све у реду, документација се доставља АПР-у и врши званичан упис домаћинства за бављење туризмом.

ЛИНК КОНКУРСА

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода источне Србије са елемементима детаљне регулације

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода

Опширније

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Сврљиг из буџета општине Сврљиг у 2022. години

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног

Опширније

Председник општине Сврљиг