Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Одржана 26. седница СО Сврљиг

Данас је одржана 26. редовна седница Скупштине општине Сврљиг на којој је за заменика председника општине Сврљиг избран Драган Петровић (СНС), за заменика председника СО Сврљиг Горан Јеремијић (СНС) и за општинског већника Владица Живановић (СНС).

Наиме, уместо Драгице Ристић досадашње заменице предеседника СО Сврљиг, која је поднела оставку на ту функцију, изабран је шеф одборничке групе и председник општинског одбора Српске напредне странке у Сврљигу Горан Јеремијић. За заменика председника општине Сврљиг изабран је потпредседник ОО СНС Сврљиг, Драган Петровић, а за новог члана Општинског већа једногласно изабран је Владица Живановић, такође члан Српске напредне странке.

Заменик председнице општине Сврљиг Драган Петровић захвалио је одборницима на великој подршци и поручио да ће у будућем периоду радити у интересу општине и бити од користи за Сврљиг.

Заменик председника СО Сврљиг Горан Јеремијић поручио је да ће функцију обављати волонтерски без заснивања радног односа пошто је већ запослен.

У наставку седнице усвојене су све тачке дневног реда.

Најновије на порталу Општине Сврљиг